Hypotheekadviseur en hypotheek ?

Bent u een goede, hypotheek, hypotheekadviseur of makelaar?

Steeds meer mensen weten onze site te vinden. Geen poespas, geen overmatige informatie.
Bij het vinden van een huis en hypotheek bent u als specialist in uw regio dé aangewezen persoon om mensen te helpen met hun doelstellingen: een mooi huis met een goede hypotheek!

Met uw ervaring!
Met uw ervaring kunt u mensen daadwerkelijk van dienst zijn. De AFM voert de controle uit op uw vakbekwaamheid door middel van diverse instrumenten. De kennis die u heeft draagt u over aan uw klanten in begrijpelijke taal legt u uit wat er allemaal komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een huis. De hardwerkende klant mag van u steun verwachten, nu, maar ook in de toekomst.
U bent eerlijk naar uw klant en naar u zelf!

wij zoeken hypotheek adviseurs en makelaars die zich in het voorgaande kunnen vinden!
Kunt u zich vinden in een opstelling waarbij u de klant centraal stelt? Stelt u de klant centraal bij een hypotheek advies en aankoop van een huis?
Alléén dan willen wij u graag opnemen in ons bestand en komt uw kantoor bij ons in de zoekmachine.

Hoe kan ik mij aanmelden?
U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar: aanmelden@regiohypotheken.nl onder vermelding van uw kantoornaam, contactpersoon en telefoonnummer.

Doelstelling
De doelstelling van Regiohypotheken is het bundelen van krachten en gewicht te bieden aan de “heilige ketens en banken” enerzijds en een goed onafhankelijk advies en aankoop huis anderzijds.

Macht van de bank

Banken hebben al sinds mensenheugenis een grote vinger in de pap. De hypotheekadviseur heeft een eerlijke beloning nodig om alle uren die in een advies gaat zitten te bekostigen. Gemiddeld kost een hypotheek advies tussen de 25 en 40 uur aan advisering. Een aspirant klant kijkt altijd naar “wat gaat mij een advies kosten”. Ook banken horen voor hun advies, advieskosten in rekening te brengen. Toch zal een bank alleen haar eigen product aanbevelen. Ondanks dat er de laatste jaren van alles in beweging is gezet de daadwerkelijke kosten voor de klant in kaart te brengen zien wij adviezen waarbij de bank niet transparant is. De klant krijgt het gevoel nagenoeg gratis advies te krijgen. Steeds meer regio banken bieden plaats en mogelijkheden om de verkoper van dienst te zijn bij verkoop van de woning. Deze ontwikkeling zal verder gaan.

Ontwikkeling van het platvorm.
Regiohypotheken wil in de vorm van een platvorm steeds meer toevoegen aan de site. Uiteindelijk moet het mogelijk zijn berekeningen, rentetarieven, aanvragen etc. te kunnen doen. Elke stap kost veel inspanning en geld. Wij willen het benodigde geld door middel van advertenties en bijdragen van deelnemers bij elkaar brengen.

Op zoek naar financiers en input
Heeft u een idee, suggestie of wilt u daadwerkelijk participeren? Ook dan kunt u een e-mail sturen naar: aanmelden@regiohypotheken.nl

Tot slot
Het gaat lukken, linksom of rechtsom, wees er snel bij!